Een duurzaam cadeau voor haar

De zoektocht naar een leuk cadeau is er eentje die niet altijd even evident is. Ben jij ook zo iemand die bij het naampjes trekken steevast zucht? Wat koop je nu ook al weer voor je moeder, vriendin of tante? Of hou je liever van cadeautjes met een story? Zoals een goede fles wijn die beter wordt als je ook het verhaal van de druif erachter krijgt, zo krijgen onze upcycled producten nog meer waarde als je ook onze droom mee vertelt.

Onze cadeautips voor de vrouw van of in je leven? Here you go:

Zeg het met bloemen

Zeven anjers, zeven rozen , een boeket zelf geplukte wilde bloemen. Aan jou de keuze. Ze vullen je woning met vreugde. Als je je ogen dicht knijpt, sta je in het veld, de geur van buiten. Stop je ze in onze upcycled vaas, dan hoor je de champagnekurken knallen. Hoe het ook zij: feest gegarandeerd!

De geur van …

Of je nu houdt van de warme kerstgeur van kaneel, de frisse geur van jasmijn of de exotische touch van vanille, onze bio geurkaarsen zijn er voor iedereen. Hun lange brandtijd (tot wel 35 uur) én hun organische mix van sojawax en kokoswax maken het verhaal helemaal af zou je denken. Neen hoor: deze glazen potten waren ooit champagneflessen. We redden ze en doen ze branden voor jou.

Drankjes in stijl

Wist je dat een screwdriver aan zijn naam komt doordat  wodka-orange ooit gemixt werd met schroevendraaiers? Wist je dat deze upcycled tumbler glazen vroeger als wijnflessen door het leven gingen? Wist je dat je na een gezellige avond met deze glazen je zeker en vast nieuwe herinneringen gecreëerd hebt? We helpen je graag met jouw nieuwe verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *