Een upcycled cadeau voor hem

We gingen al op zoek naar een geschikt geschenk voor haar. Maar ook voor ‘hem’, kunnen we advies geven. Gedaan met de cadeaubon voor parfum, de zoveelste fles wijn of whiskey die hij toch niet lust. We geven je graag inspiratie voor een duurzaam cadeau, het verhaal wat je erbij kan vertellen krijg je er van ons gratis bij!

Een rugzak vol verhalen

Deze ‘Army’ rugzak is gemaakt uit geüpcyclede legertenten en rubberen banden. Als die tegen geen stootje kan, dan weten wij het ook niet meer. Vul hem met proviand en trek de wereld in, of gebruik hem als dagelijkse rugzak voor woon-werk. Jij schrijft jouw verhaal en wij lopen graag met je mee.

Gepakt en ge(pennen)zakt

De rubberen pennentas donderde ooit nog als band op een stoffig rally-parcours. Nu houdt hij je vulpennen, schrijfpotloden of andere gerei netjes bij elkaar. Een pennenzak met een verhaal, gebouwd voor een leven lang. Of je man nu als leraar voor de klas staat, of op kantoor graag showt met z’n nieuwste hebbeding. We garanderen je zijn succes.

Bier in een bierglas?

Vul deze ex-flesjes met het gerstenat van jouw keuze. Beantwoord je liever niet aan het cliché dat alle mannen van bier houden, dan gebruik je ze toch om jouw cocktail-skills te showen? Maak de Tom Cruise in jezelf wakker met deze glazen op je wishlist: gin-tonic, screw driver, whiskey sour of de heerlijkste mocktails. Alles is sowieso lekkerder in deze IWAS tumblers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *