IWAS en Ecodrop, een duurzaam partnership

IWAS is gebouwd op een droom. Op basis van upcycling bouwen we een economisch model waar iedereen beter van wordt: onze upcycling partners, het milieu en iedereen betrokken in het verhaal. Jullie aankopen helpen ons deze droom waar maken.

Ook de retailers waar we mee samen werken, hebben een belangrijke rol in de keten. Het voorbije jaar mochten we al heel wat resellers en partners verwelkomen. Daar kwam begin dit jaar ook onze eerste Nederlandse partner bij: Ecodrop.nl, een ecologisch dropshipping plaform. Tijd dus voor een fijne (digitale) babbel met onze Noorderburen.

Lars Boerma, co-founder van Ecodrop.nl, is net als ons heel verheugd met de samenwerking: “Als EcoDrop hebben wij voor IWAS gekozen omdat zij een visie hebben die perfect aansluit op die van ons. Dankzij onze samenwerking willen we samen de wereld een stukje duurzamer kunnen maken. IWAS heeft een leuk assortiment, producten die perfect matchen met de wensen van onze klanten”

Upcycling is de basis van onze aanpak, IWAS werkt enkel met afvalproducten die wij een tweede leven geven. Lars vertelt ons: “Alle IWAS producten zien er goed uit, het mooie aan de producten is dat het upcycling-aspect heel duidelijk is. Dit zie je bijvoorbeeld bij de draagtassen heel goed: de oude plastiek verpakking zorgt voor unieke kleurcombinaties en een uniek product. We vinden het bij EcoDrop fascinerend te zien hoe de verwerkte materialen heel zichtbaar zijn in het afgewerkte product. Bij de producten gemaakt van rubberen banden is het gaaf om te zien hoe het profiel van de band er nog in zit.”

Zelf retailer worden van IWAS? Contacteer ons hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *