Duurzame cadeautips

De feestdagen staan binnenkort voor de deur. Doorgaans betekent dat: een gloednieuwe outfit, een uitgebreid diner en een hoop cadeaus onder de kerstboom. Met kleine aanpassingen, worden de feestdagen een stuk milieuvriendelijker. Ontdek onze duurzame, upcycled cadeautips.

PILO

Op zoek naar een cadeau voor een echte foodie? De PILO is een upcycled oplossing om zelf kruiden te kweken en bewaren.

Geurkaars

You can never go wrong met een geurkaars. De IWAS geurkaarsen zijn organisch en gemaakt van biologische was. De kaarsenhouder en verpakking zijn 100% upcycled.

Van legertent tot rugzak

Is één van je geliefden een echte avonturier? De Army rugzak is de perfecte reisgenoot. Extra stevig, duurzaam en waterproof. Daarnaast is de rugzak 100% upcycled van oude rubberbanden en legertenten. 

Portefeuille 

Wat vroeger een autoband was, is nu een stijlvolle portefeuille. Stevig, duurzaam en praktisch. 

Toilettas

Het ideale, duurzame geschenk voor haar. Deze toilettas is perfect om alle essentials mee te nemen, waar je ook heen gaat. Van verzorgingsproducten tot technologische snufjes, de upcycled toilettas carries it all.

SHARE ON