Ons verhaal

We show UP
for the people

Wij geven terug aan de lokale gemeenschappen in Indië en Indonesië. Niet met liefdadigheid, maar met werkgelegenheid, samenwerkingen en onderwijs. Zo versterken wij de lokale bevolking en veranderen wij de wereld, stap voor stap.

Time for a global UPgrade

Wij hebben de code voor wereldwijde verandering gekraakt! Wie een IWAS-product koopt, steunt rechtstreeks de familie van de vakman of vakvrouw die het product maakte. Lees meer over onze gemeenschapsprojecten die onze producten maken:

Time for a global UPgrade

SAPU Upcycle is toegewijd aan kennis delen over duurzaam design en lokale milieuproblemen. SAPU Upcycle draagt bij door middel van upcycling workshops voor scholen en gemeenschappen, ze werken samen met lokale autoriteiten en ze ontwikkelen duurzame kwaliteitsproducten.

How we UP the game?

— Wij trainen lokale, werkloze gemeenschappen om in te staan voor de productie van onze producten.
— Wij creëren economische incentives om duurzaamheid te verzekeren
— Wij doorbreken de cyclus van armoede en afval door te bouwen aan een nieuwe, groene toekomst. greener future.

MESO Design

MESO Design werkt samen met lokale gemeenschappen. Wij lossen lokale problemen op via tewerkstelling en onderwijs. Onze sociaal verantwoordelijke aanpak stimuleert nieuwe economische incentives en garandeert een lange termijnvoordeel voor alle stakeholders.

XS Project

XSProject is een non-profit organisatie die het leven van arme families in Jakarta wil verbeteren door meer bewustzijn te creëren in scholen en bedrijven. De verkoop van XSProject-producten ondersteunt gemeenschapsprogramma’s in Indonesië, zoals onderwijs en gezondheidszorg.

minimal
waste

hand-made
with love

we show up for
the people

think global,
buy local