Partner UP

UPGRADE YOUR GIFTS

Plaats je medewerkers of partners in de kijker met een geschenkpakket vol upcycling-producten. Wij bieden interessante B2B-tarieven voor gepersonaliseerde geschenken. Of bedank je leden met een duurzame geschenkbon. Wat je doelstelling ook is, onze ‘minimal waste’-bedrijfsgeschenken zijn altijd een goed idee.

Keep it simple

Houd het simpel en laat ons het werk doen. Laat je medewerkers kiezen uit het IWAS-aanbod en bied hen een bedrijfsvoordeel met een persoonlijke kortingscode aan. Zij shoppen, wij zorgen voor de rest en regelen de levering. Win-win!

A sustainable gift card

Een digitale geschenkbon is het duurzame geschenk dat altijd een goed idee is. Bedrijfsjubileum of speciale gelegenheid vieren? Wij bieden bedrijven een gepersonaliseerde cadeaubon in print aan met een unieke code voor de medewerkers.

Let’s get creative

Wil je jouw medewerkers de volledige vrijheid geven om te kiezen uit het IWAS-aanbod, en wil je deze producten laten leveren aan jouw bedrijf? Wij bieden check-out procedures op maat, gebaseerd op een persoonlijke en unieke kortingscode voor leden.

They already chose to move on UP