Partner UP

There is only
one way UP

Laat ons de krachten bundelen om het verschil te maken en MOVE ON UP. De consument van vandaag is bewuster dan ooit tevoren. De huidige generatie is de meest bewuste in decennia. IWAS gelooft daarom dat ecovriendelijk consumeren geen tijdelijke trend is, maar een blijver. Wij spreken de noden van de moderne consument aan met duurzame upcycling-producten.

Join the upside

Partner worden van IWAS is mensen helpen:

1. lokale, werkloze gemeenschapen trainen om objecten te produceren.
2. Economische incentives creëren om duurzaamheid te waarborgen.
3. De cyclus van armoede en afval doorbreken door te bouwen aan een nieuwe, groene toekomst.

Eco-friendly is the way UP

Ga een stap verder en personaliseer je IWAS-producten om ze merkeigen te maken. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor unieke, gepersonaliseerde producten. Zo word jij upcycling ambassadeur!

Aantrekkelijke verpakking

De recycleerbare verpakking vertelt ons upcycling verhaal. Wij werken samen met een brede waaier van handelaren om de juiste verpakking te ontwikkelen die past bij jouw noden als winkelier.

In-store communicatie

De in-store merchandising vertelt ons verhaal.

Store locator

Als partner krijg je een plaats op onze online store locator. Wij kiezen samen voor verandering.

Public relations

Dankzij eerdere samenwerkingen en een actieve PR strategie krijgen wij regelmatig aandacht in lifestyle magazines en kranten.

Sociale media

Volg ons op Facebook & Instagram, waar wij ons verhaal en jouw geliefde producten in de kijker plaatsen. Gerichte advertenties helpen ons om merkbewustzijn te creëren zodat jij kunt doorverkopen.