Duurzame en ethische cadeaus

Laat de kerstgekte je goeie intenties dit eindejaar niet ondersneeuwen. Met de geurkaarsen van IWAS leg je niet enkel een oogverblindend maar ook een verantwoord cadeau onder de kerstboom. Want deze knappe lichtpuntjes zijn niet alleen ontworpen om te stralen in je huis, ze tonen zich ook van hun beste kant qua gezondheid en duurzaamheid: de kaarsen zijn gemaakt van natuurlijke sojawas en essentiële oliën, in een geüpcycled glas en een verpakking van gerecycleerd karton. Kortom, feest zoals het zou moeten zijn.

Hul het najaar in de meest dromerige sferen. 6 kaarsen met evenveel verschillende geuren fleuren de donkerste dagen van het jaar op. Deep Ocean Mist, English Garden, Mysterious Forest, Oriental Tea Fields, Provence Fields en Wild Flower Meadow voeren je mee naar een fantasiewereld waar rust en knusheid centraal staan.

Alle geurkaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke sojawas en essentiële oliën die eveneens volledig natuurlijk zijn. Een garantie voor gezonde lucht in je woning en een zekerheid om met het hele gezin met een gerust hart te genieten van deze sfeermakers. En dat wel 20 uur lang! Ruim voldoende dus om het uitgebreide kerstdiner door te komen.

Zorgeloos shoppen en schenken

IWAS staat voor geüpcyclede en gerecycleerde materialen en dat is met deze geurkaarsen niet anders. Elke kaars komt in een glazen houder die vroeger een wijnfles was en komt dan ook in de drie meest voorkomende glaskleuren: bruin, donkergroen en wit. Voor een strakke look werd elk glas een trendy mat jasje aangemeten.


Ook de verpakking is eigentijds en verantwoord: een kartonnen cilindervormige doos die bestaat uit gerecycleerde kartonnen buizen en een metalen deksel bovenop. Deze verpakkingen worden geproduceerd door een organisatie die een vast inkomen en zekerheid biedt aan kwetsbare vrouwen in Goa, India.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.