Upcycle jouw Valentijn!

Amour, amor, Liebe, love, liefde, … Een fijn gevoel dat amper te beschrijven valt. En als we het toch proberen, dan schieten woorden tekort. Binnenkort schiet Cupido weer raak, al moeten we tegenwoordig creatief omgaan met onze Valentijnsplannen.

We zetten je 3 upcycled Valentijnstips op een rijtje:

Pluk de bloemetjes

Een flauwe woordspeling over bloemetjes plukken en Valentijn laten we voor deze keer in het midden. Ook tijdens de winter kan je je eigen ‘veldboeket’ samenstellen, al moet je vast iets creatiever zijn dan in de lente. Helleborus bijvoorbeeld groeit en bloeit tijdens de wintermaanden. En met grassen kan je ook een aparte creatie op tafel toveren. Duik eens in je eigen tuin en laat je inspireren. Wij voorzien de upcycled vaas, zo heb je toch zeker één blikvanger te pakken.

Love is in the air

Hangt de liefde echt in de lucht? Als het van ons af hangt, zeker! Op Valentijn prikkel je graag de zinnen: je wil de liefde proeven, voelen en ruiken. Wel, dat treft: we helpen je graag een handje met onze organische Jasmijn geurkaars. De geur van Jasmijn werkt als een antidepressivum en heeft een positief effect op het humeur. Wedden dat je snel op wolkjes loopt?

Romantic dinner for twee

We zitten in volle lockdown, dus schrap maar die romantische restaurantplannen. Take-away it is! Steun je lokale bistro en plan een romantische take-away for two. Cosy in je eigen sofa, een streepje Barry White (daar denken wij spontaan aan) en een overheerlijke maaltijd. En omdat je meedoet aan Tournée Minerale: een heerlijk glaasje water. Check! Onze waterfles met matching glazen maakt het plaatje compleet. Toch een glaasje wijn? Wel, dan zijn deze ex-wijnflessen perfect voor de bijhorende ‘plat of spuit’. Whatever you like, we got it!


Vul jij de rij aan? Schiet dan je liefdespijlen af en laat het ons weten: share your story op Facebook of Instagram. Cause we can’t get enough of your love… #ShareTheDream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *