IWAS en de Belgian Cats: Samen voor gelijkheid

 

IWAS en Belgian Cats bundelen hun krachten voor gelijkheid en creëren uniek Upcycled glaswerk. Ontdek hun inspirerende samenwerking!

 

 

Twee teams, één boodschap: Upcycled glaswerk

IWAS en de Belgian Cats delen dezelfde visie: gelijke kansen voor iedereen. Als resultaat van hun samenwerking hebben ze Upcycled glaswerk gecreëerd. Deze glazen zijn voorzien van unieke illustraties van de Belgische cartoonist Floor Denil en symboliseren de boodschap van gelijkheid.

IWAS, een bedrijf dat afval omzet in lifestyleproducten, en het Belgische nationale basketbalteam, de Belgian Cats, hebben hun krachten gebundeld om een boodschap van gelijkheid te verspreiden. Ontdek de unieke geüpcyclede drinkglazen die het resultaat zijn van hun samenwerking en leer meer over hun gezamenlijke inzet voor een wereld met gelijke kansen voor iedereen.

IWAS: Shop smart, feel good

IWAS zet afval om in lifestyleproducten van hoge kwaliteit in India en Indonesië. Hun missie is het bevorderen van duurzaamheid en het versterken van lokale gemeenschappen. Met de slogan “Shop smart, feel good” willen ze consumenten inspireren om bewuste keuzes te maken en een positieve impact op de wereld te hebben.

Belgian Cats: Het team dat zich inzet voor gelijkheid

De Belgian Cats zijn een bekend basketbalteam dat België vertegenwoordigt in internationale wedstrijden. Ze hebben indrukwekkende prestaties geleverd, waaronder het winnen van bronzen medailles op de Europese Kampioenschappen en hun deelname aan de Olympische Spelen. Maar de Belgian Cats zijn niet alleen succesvol op het veld; ze zetten zich ook in voor gelijke kansen binnen en buiten de sport.

Floor Denil sluit zich aan bij de samenwerking voor het geüpcyclede glaswerk

Floor Denil heeft vier illustraties ontworpen om de gelijkheidsboodschap tot leven te brengen. Deze illustraties tonen de mascottes van Belgian Cats in grappige en herkenbare situaties. Het Upcycled glaswerk met deze illustraties is collectible en limited edition.

A match made in heaven

Basketbal is meer dan een sport voor de Belgian Cats; het is een teamervaring waarbij iedereen gelijk is en samenwerkt om een gemeenschappelijk doel te bereiken. De samenwerking met IWAS versterkt hun inzet voor gelijkheid en maakt hen sterker in hun streven naar een wereld zonder vooroordelen.

Ontdek de geupcyclede drinkglazen van Belgian Cats

Draag bij aan gelijke kansen voor iedereen. Bezoek de IWAS website en winkel slim om een verschil te maken!
Limited edition

SHARE ON