Bij IWAS geloven we in de kracht van het teruggeven aan gemeenschappen en het maken van een positieve impact op de levens van mensen in nood. In maart 2022 hadden we het voorrecht om bij te dragen aan een doel dat ons na aan het hart ligt – het verstrekken van gezonde maaltijden en snacks aan de kinderen van XSProject dat ons nauw aan het hart ligt.Een helpende hand voor XSProject

XSProject, een organisatie die zich inzet voor gezinnen van vuilnispikkers in Indonesië, heeft opmerkelijk werk verricht om het leven van deze mensen te verbeteren.

Hun maaltijdprogramma zorgt ervoor dat jonge kinderen de voeding krijgen die ze nodig hebben om te groeien, te leren.

Onze bijdrage

Met een genereuze donatie steunen wij dit belangrijk initiatief. Deze fondsen werden gebruikt van juni 2022 tot juni 2023, voor het hele schooljaar en voor in totaal 80 kinderen.

Een wekelijkse bron van vreugde

Elke week kijken de kinderen van de kleuterschool, de basisschool en de kinderen die bijles volgen reikhalzend uit naar hun gratis sessies maaltijd en snacks. Deze voedzame maaltijden vullen niet alleen hun buikjes, maar voorzien hen ook van essentiële voedingsstoffen voor hun ontwikkeling.

We zijn XSProject heel erg dankbaar voor hun toewijding aan dit goede doel en voor het feit dat ze ons de mogelijkheid hebben gegeven deel uit te mogen maken van deze nobele onderneming. Aan al onze supporters, jullie bijdragen maken een aanzienlijk verschil in het leven van deze kinderen, door ervoor te zorgen dat ze toegang hebben tot voedzame maaltijden en snacks.

Bedankt dat je ons steunt in deze missie om jonge geesten te voeden en een betere, gezondere toekomst voor iedereen te creëren.

IWAS TEAM